Csere visszatérítések és reklamáció

CSERE

 1. Minden nálunk vásárolt termék cseréhető, amennyiben a termék nem felel meg a Te elvárásaidnak lehetőséged van visszatérítést vagy cserét kérni ugyanarra a termékre más méretben vagy egyéb termékre, visszaküldve hozzánk a nem megfelelőt. Kérjük előtte tájékozódj, hogy az általad kívánt méret jelenleg elérhető-e. Amennyiben nem elérhető, gondoskodi fogunk annak beszerzéséről a lehető legrövidebb időn belül. Amennyiben ez nem lehetséges (pl. kimenő termék esetén) felajánljuk neked, hogy válassz másik terméket, vagy visszatérítjük a pénzt.
 2. Amennyiben az új, kiválasztott terméknek magasabb az ára, mint a visszaküldött terméknek kérjük, hogy a különbözetet fizesd ki.
 3. Amennyiben az új termék ára alacsonyabb, mint a visszaküldött terméké, visszafizetjük számodra a különbözetet.
 4. Minden további információt ebben a témakörben az Eladó és a Vevő egymás között határoz meg. Arucsere lap

VISSZATÉRÍTÉSEK- SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁ

 1. Az Ügyfélnek- fogyasztónak joga van elállni a szerződéstől indoklás nélkül, a termék kézhezvételét követően 14 napon belül, annak költségei vállalása nélkül, kivételek az alábbiak szerint.
 2. Az 1-es pontban említett költségek, amik az Ügyfelet-fogyasztót terhelik, az alábbi esetekben érvényesek: a) amennyiben az ügyfél-fogyasztó nem az oldalon ajánlott legolcsóbb szállítási módot választotta ki a megrendelésnél, az ügyfél- fogyasztóra hárul a legolcsóbb szállítástól való különbözete. b) a termék közvetlen visszaküldésének költségei az ügyfelet terhelik c) vállalja a felelősséget a termék éréknek csökkenését okozó károkért az eladóval
 3. A határidő betartásához elég elküldeni a nyilatkozatot annak lejárta előtt az alábbi e-mail címre: brandshoes.eu vagy levélben az üzlet címére. Példa nyilatkozatok letölthetőek itt: Szerződéstől való elállási nyilatkozat
 4. A szerződés semmisnek tekinthető abban az esetben, ha mindkét fél azt vallotta, hogy a visszatérítés változatlan állapotban történt.
 5. A visszaküldésre sor kerülhet azonnal, de legkésőbb 14 napon belül a szerződéstől való elállás benyújtásától az üzlezben: Uszak – Brandshoes.eu, Bódis Ladislav, Almásfüzitő, Verő Imre u.11C 4/2, 2931.
 6. A visszaküldött termékkel együtt el kell küldeni a Szerződéstől valamint fióktól való elállás kinyomtatott dokumentumát, melyre az Üzlet nem számít fel költséget.
 7. Az eladónak joga van visszatartani az ügyfél- fogyasztó visszaküldésből származó hasznát addig amíg vissza nem kapja tőle a terméket vagy az igazolást annak feladásáról.
 8. 8. Az Eladó megerősíti az Ügyfél-fogyasztó számára, hogy megkapta a szerződéstől való elállás nyilatkozatát.

GARANCIA ÉS REKLAMÁCIÓ

 1. A garancia az eladott fogyasztási cikkekre nem zárja ki, korlátozza vagy függeszti fel vevő garanciából eredő jogait.
 2. Az üzletben megvásárolható termékek mindegyikére 24 hónapos gyártói garancia vonatkozik.
 3. Amennyiben a kiszállított termék technikai hibával rendelkezik, megsérült a kiszállítás során vagy nem felel meg a megrednelésnek, az Ügyfélnek-fogyasztónak joga van reklamációra felhasználva a jótállást vagy a garanciát.
 4. Kérjük, amennyiben lehetséges a reklamáció tárgyát képző termék megrendelési azonosítóját is adja meg, a könnyebb beazonosítás érdekében. Reklamacios lap
 5. A reklamáció tárgyát képző terméket, kontakt adatokka, címmel és telefonszámmal valamint a hiba leírásával együtt kell beküldeni az alábbi címre: Uszak -Brandshoes.eu, Bódis Ladislav, Almásfüzitő, Verő Imre u.11C 4/2, 2931 .
 6. A reklamáció 14 napon belül megtekintésre és kivizsgálásra kerül és az ügyfél értesítve lesz annak eredményéről és a kezelés módjáról.
 7. Az Ügyfélnek joga van követelni, hogy áru, összhangban a szerződéssel javításra vagy cserére kerüljün, illetve kedvezményt kapjon, továbbá elállhat a szerződéstől.
 8. Az eladó, amennyiben nem tudja teljesíteni az ügyfél-fogyasztó követelését, informálnia kell őt annak okáról és javasolni kell megoldást az ügyre.
Item added to cart.
0 items - 0,00 Ft
preloader