Női Mustang farmernadrágok

Összesen 1 találat

A Mustang olyan eredeti farmereket gyárt, amelyek olyan nők számára készültek, akik értékelik a legújabb és leginnovatívabb divatötleteket. Innovatív és stílusos farmereivel meghódította a nők szívét, a farmerrel kapcsolatos őszinte filozófiára fókuszál, amelyben a természetesség és az eredetiség áll a középpontban. A Mustang női nadrág bármilyen alakra passzol, és tökéletes mind a mindennapi viselethez, mind a különleges alkalmakra. Az üzletünkben bemutatott Mustang női nadrág kiváló választás minden nő számára, aki vad lelkű farmert keres. A stílusok és színek sokasága lehetővé teszi, hogy minden nő pontosan az igényeinek és ízlésének leginkább megfelelő Mustang női farmert válassza ki.

A cég a farmernadrágok rendkívül széles választékát kínálja a nőknek, amelyeket változatos fazonok és érdekes szabások jellemeznek. A Mustang Slim fit női farmer kiválóan alkalmas a karcsúsításra és a formás lábak hangsúlyozására. Ezt a fajta nadrágot olyan nők választják, akik szeretik a szűk nadrágot, ugyanakkor nem akarják, hogy túl szorosan tapadjanak a testhez. A Mustang női Skinny Fit farmer és nadrág nagyon keskeny és szorosan illeszkedő nadrág, csípőnél és combnál illeszkedik, átöleli és kiemeli az alakot. Ez a fajta nadrág jelenleg nagyon népszerű a női divatban, és tökéletesen passzol egy lazább felsőhöz. Egy másik nadrágtípus, amely különösen a múlt század utolsó évtizedében népszerű, a Mustang Bootcut női farmer. Finoman bővülő láb jellemzi őket. Ezek a nadrágok felül, csípő- és combmagasságban illeszkednek, majd térdtől lefelé lassan növelik a szélességet, így a lábfej annyira laza, hogy a cipőnk elfér alatta.

A Mustang Tapered női farmernadrág bármilyen alakon jól mutat. Lábuk enyhén keskenyedése miatt, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a test formájához. Ennek a hatásnak köszönhetően a sziluett nagyon finom. Nem korlátozzák a mozgást, és tökéletesek a különféle stílusokhoz. A Mustangn Straight lábszárú női farmer az egyik legklasszikusabb stílusú farmer. Ahogy a neve is sugallja, egyenes láb jellemzi. Ez a vágás biztonságos választás, amelyet minden nő választhat. Ennek a szabású nadrágnak a kiválasztásával könnyedén készíthet hétköznapi, elegáns és parti szetteket. A Mustang Comfort fit női farmert a maximális kényelem és kényelem szem előtt tartásával tervezték. A testhez tapadnak, ugyanakkor nagy mozgásszabadságot biztosítanak.

Item added to cart.
0 items - 0,00 Ft
preloader