Mustang Jeans True denim

  

A legendás Mustang Jeans True denim márka története 1932-ben kezdődött Németországban. Klasszikus szabású farmernadrágokra specializálódott, amelyek a mai napig kultikus elemei a Mustang cégnek. A Mustang nadrág nagyon kényelmes modelljei világszerte népszerűvé váltak. Idővel az emberek „halhatatlannak” kezdték hívni őket, mert minőségi kidolgozásuknak köszönhetően több szezonon keresztül is viselhetők. Ma a Mustang True farmer márka kínálata sokkal szélesebb. Divatos ruhák, valamint stílusos kiegészítők és lábbelik kollekcióját készítjük. Természetesen a legszélesebb választék a női és férfi kollekcióban egyaránt megtalálható cipők. 2005 óta a Mustang cipőket Mustang márkanév alatt gyártják.

A Mustang lábbeli stílusa minden részletében a márka jellegzetes stílusát tükrözi, megtartva a márkára jellemző klasszikus elemeket a vad mustang logóval. Az időtlen klasszikusokat divatirányzatokkal ötvözi, eredeti modelleket hozva létre. A Mustang cipőkkel megerősítheti egyediségét és függetlenségét. A tervezők csapata ötvözi az időtlen klasszikusokat a legújabb trendekkel, így hozva létre eredeti terveket. A Mustang szlogenje mindent elmond: “Az igazi stílus soha nem hal meg…”. Jelenleg a Mustang True farmer márka férfi és női lábbeliket kínál, és a lábbelik fő típusai az alacsony csizmák, bokacsizmák, cowboy csizmák, csizmák és tornacipők.

A Mustang farmerek széles méretű és szabású választékát kínáljuk. Férfi Mustang nadrágok a Tramper, Tramper Tapered, Vegas, Oregon, Michigan, Washington, Big Sur, Chino, BostenK, Frisco felirattal. Mustang női nadrágok Jasmin, Sissy, Rebecca, Julia, Caro, Mia, Moms. A Mustang ruházat a fiatalok körében is népszerű, elsősorban kiváló minősége, dizájnja és szokatlan stílusa miatt. Tervezői csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a Mustang ruhák, Mustang cipők és kiegészítők tükrözzék a tipikus márkastílust és megőrizzék a Mustang márkára jellemző klasszikus elemeket. Igyekszünk ötvözni az időtlen klasszikusokat a divatirányzatokkal.

Egészítse ki ruhatárát a Mustang márka egy darabjával még ma. A brandshoes.eu áruház Mustang ruhák, bőr övek, cipők és fehérneműk széles választékát kínálja. Ki ne ismerné a világhírű ruhamárkát, főleg a farmert, amelyet az amerikai életforma ihletett. A Mustang márka az amerikai “vadnyugat” szabadságát szimbolizálta, érthető volt mind az angol nyelvű országokban, mind itthon – Németországban. A farmerek megalkotói sorra olyan kiegészítőkkel egészítették ki a produkciót, amelyek illeszkednek a stílushoz és egy komplett ruházatot alkotnak. Ide tartoznak az övek, cipők, bőráruk és különösen a ruházat.

Item added to cart.
0 items - 0,00 Ft
preloader